sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

kuulumisia !


Pääsiäisenä oli vapaata, nautimme hyvästä säästä ja menimme piknikille.


 Tein esityskieroksia museossa 6/7 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemilleen. Asetin Museokaupan tuotteita hyllyille. Uudistin Museon tilaa maalaamalla seiniä ja siirtämällä väliseiniä/museon tavaroita. ja asetelin tauluja museon seinille.

Vein Banbury kirjastoon museon lainaamat kirjat. Ja kävin pomoni ja hänen asistentinsa kanssa Broughton Castlessa. Sielä tapasin Martin Fiennesin jonka kanssa pomollani Simonilla oli tapaaminen. Juttelimme pitkään ja joimme teetä/kahvia. Otin tulo ja meno matkalla lisäksi paljon kuvia linnasta.






Itse olen bootsissa tehnyt samoja hommia kuin aikasemminkin, eli ollut vain apteekin puolella suurimmaksi osaksi työajastani. Viihdyn kuitenkin parhaiten sielä, koska työkaverit ovat mukavia ja niinkuin sanoin aikaisemminkin, minusta on oikeasti sielä hyötyä kun lähettelen asiakkaille tekstiviestejä konella, että lääkkeet ovat valmiita noudattaviksi.
Se mitä olen ihmetellyt on se, että jos lääkäri on kirjoittanut reseptin niin hän laittaa siihen, että 34 kpl ja lääkepaketissa on 28 niin ne ottaa toisesta paketista ne lääkkeet, en ole ikinä itse nähnyt suomessa tällaista käytäntöä. Niin ja sekin, että reseptilääkkeet eivät maksa asiakkaille mitään vaan kuun lopussa kaikki reseptit lähetetään valtion henkilölle ja Englannin valtio maksaa ne rahat. Esimieheni Mr. Don Clark on mukava ihminen ja hän aina korjailee lauseitani jos sanon väärin mikä on mielestäni erittäin mukavaa, sillä tuolla tavalla muistan miten se lause sanotaan oikein.
Työkaverini apteekin ja kauneus puolella auttavat minua kielen oppimisessa ääntämällä sanoja joita en osaa ääntää. Tähän mennessä ihan hyvin olen oppinut uusia sanoja.
Olen joutunut lukemaan jotain ihme lääke käyttöohje lappuja ja kaikkea muita ihmeellisiä juttuja jotta opin ymmärtämään ja ääntämään oikein 😊

Kävimme toisen kerran Oxfordissa katsomassa nähtävyyksiä ja joimme pienet virvokkeet The Nosebag Restaurantessa.


Ja vähän kuvia nähtävyyksistä.







Niin ja sielä oli joku ihme juhla päivä. Joillain ihmisillä oli päällä todella erikoiset vaatteet ja ne tanssivat keskellä katuja niiden perinnetansseja.

Tutustuimme kahteen ranskalaiseen poikaan jotka olivat Delin talolla vuokralaisena 4 päivää. Tutustuimme myös Delin kahteen lapseen Leah ja Sophieen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti