torstai 2. huhtikuuta 2015

Kuulumisia

Moikka täältä Englannista! Eli ollaan oltu täällä 2.5 viikkoa nyt. Tuntuu välillä, että oltais oltu täällä ikuisuuden. Eka viikko oli aivan kamala kun mikään ei tuntunut sujuvan ja kaikki tuntu todella oudolta. Töissäkin tuntu, ettei minusta ollut mitään hyötyä kun kukaan ei tiennyt mitä minä voisin sielä tehdä. No, mutta onneksi viikonloppuna sai levätä.

Maanantai oli jo paljon mukavempi päivä kun esimieheni Mr. Don Clark oli tullut lomalta. Kuinka mukavalta se tuntui kun sai jutella ihmisenkaa jolla oli kuva siitä mitä minun pitää sielä tehdä ja mitä hän haluaa minun tekevän, jotta minusta oli oikeasti heille jotain hyötyä.

Työskentelin tokan viikon alussa beauty pisteellä jonka jälkeen Mr. Clark halusi minun tulevan hänen luokseen pharmacy pisteelle. Yay sain tehdä sielä tietokone hommia kuten lisätä uusia ihmisiä heidän ohjelmaan ja lähettää niille sähköisesti viesti, että heidän lääkkeet ovat noudatattavissa.
Järjestelin myös reseptit lääkäreiden sukunimien perusteella, niitä on aina niin paljon. No tunnen ainakin, että teen tärkeetä hommaa kun ihmiset kiittävät ja sanovat, että teen hyvää työtä.

Viikonloppuna shoppailimme Castle Quay shopping centerissä, joka on myös kauppakeskus jossa kummatkin työskentelee.

Kaikki tuntuu paljon helpommalta kun on tottunut jo englantilaisiin ja tän maan tavoihin.

Kolmas viikko vierähti aika ripeästi pharmacy pisteellä minun osaltani, niin ja kuinka mukavaa täällä on jokin ihme bank holiday eli meillä ei ole pitkänä perjantaina ja pääsiäis maanantaina töitä.

Sää täällä on aika vaihtelavaa, nyt tiedämme Brendan kanssa miksi britit puhuu niin paljon  säästä ☺. Aika sateisia ja pilvisiä päivät ovat olleet tähän mennessä.

Ajattelimme, että kävisimme viikonloppuna Oxfordissa katselemassa eri nähtävyyksiä kun kaikki täällä kehuu sitä.

No mutta nyt lisäilemme vähän päivällisistämme kuvia, nii eiköhän teillekkin tule vesikielelle😄

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti