torstai 2. huhtikuuta 2015

Ensimmäinen päivä Banburyssa (16.3.2015)

Aamupalana meillä oli paahtoleipää, vanukasta ja apelsiinimenua. Ensimmäisenä työ päivänä Del (talonemäntä) opetti reitin Bootsille ja Banbury museoon. Työ päivä ei alkanut oikein hyvin. Bootsin pomo oli lomalla eikä ketään tiennyt Aysen tulosta. Banburyn museussa pomoni Simon oli myöhästynyt junasta joten jouduin tämän vuoksi odottamaan hyvin pitkään.


Kun, Simon pääsi paikalle hän pahoiteli myöhästymistään ja vaikutti muutenkin hyvin mukavalta ihmiseltä. Hyvästelin Delin ja menin Simonin matkaan, Simon esitteli henkilökunnan jäseniä, opetti ovi koodit  ja esitteli museon eri tiloja. Kiertelin itsekseni museossa tutustuakseni paremmin museoon.


 Tämän jälkeen menin Aysen kanssa lounaalle. Ostimme Bootsista deal meal ruokaa. Ja syömisen jälkeen meillä oli vielä aikaa tutkia kauppoja löysimme 1£ kaupan niinkuin nimi jo kertoo kaikki tuotteet maksavat vain yhden 1£. Ostimme paljon makeisia kyseisestä kaupasta. Ja palasimme tämän jälkeen takaisin työpisteilemme. Pääsin Banbury museon kauppaan työskentelemään laskin tuotteiden määriä ja asetelin tuotteita paikoileen tämän jälkeen pääsin töistä.


Menimme töiden jälkeen vielä katsomassa kauppoja nopeasti koska, huomasimme että, kauppat menevät jo kello 17.45 kiinni. Kiertelyn jälkeen menimme takaisin Delin kotiin menimme huoneeseeme ja lepäsimme kunnes Del ilmoitti että, on päivällisen aika.


Ruokana oli chiliconcarnea ja jälkiruuaksi oli hunajamelonia viinirypäleiden kanssa. Ruokailun jälkeen kiitimme ja tulimme takaisin huoneeseemme jutelimme ja katsoimme elokuvaa tabletista.


Tämän jälkeen menimme nukkumaan. ☺




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti