keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Vihdoin Lontooseen!!

Ensin lyhyesti infoa alkuviikosta ja sitten elämän täytteisestä viikonlopusta Lontoossa.

Viikon aikana olemme keskittyneet lähinnä koulutehtäviin koska, meillä on enään 14 päivää jolloin lähdemme takaisin Suomeen. Museossa olen auttanut museon kauppassa ja museon puolella olen maalannut ja piirellyt lapsille leikki tilaa. Kävin myös Upton housessa jossa, katselin nähtävyyksiä talon sisältä ja ulkoa. Katsoin myös vanhempien ihmisten perään ja varmistin että, kaikki on ok.











Olemme syöneet viikkon aikana hyviä ruokia. Tässä  muutama esimerkki. 😊












Jee !! Lontooseen 9.5.2015 eli lauantai olimme hyvin täpinöissä  sillä tänään oli se päivä jolloin lähdimme Lontooseen. Luulimme että, Lontoossa olisi vaikea liikkua mutta, liikuminen oli todella helppoa.

Käytimme junaa ja maanalaistametroa, kävelimme kuitenkin aika paljon sillä kävellen näkee parhaiten. Katselimme nähtävyyksiä ja otimme tietenkin paljon kuvia, tämän jälkeen menimme shoppailu alueelle jossa, ostimme todella paljon vaatteita ja kosmetiikkaa.













Viikon aikana talolle tuli taas kaksi Ranskalaista vuokralaista tyttöä. Emme kovin paljon ehtineet tutustua tai jutella koska, he olivat hyvin lyhyen ajan ja he lähtivät joka päivä hyvin aikaisin ulos ja palasivat vasta illalla.

Bootsissa on ollut ihan samanlainen viikko kun aikaisemmatkin viikot, huomaa kuinka paljon työkavereihin tottuu ja heistä tykkää. Tuntuu tosi hyvältä kun kotiinpaluu lähenee kokoajan, mutta samalla vähän haikealta sillä olen tehnyt näiden ihmisten kanssa nyt 9 viikkoa töitä. Noh onneksi todella moni heitä on facebook kavereissani, että voi silti pitää kontaktia vaikka onki Suomessa.

Tällasta tällä viikolla jännityksellä odotellen seuraavaa viikoa. ☺

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti