sunnuntai 3. toukokuuta 2015

18 Viikon tapahtumat


Enää 4 ja puoli viikoa jäljellä tätä mahtavaa elämän kokemusta Englannissa.

Alkuviiko on ollu aika turhautavaa koska, töitä on ollut vähän ja tämän takia on ollut tylsää.  keskellä viikoa sain onneksi enemmän töitä kuten museon kaupassa olen leikannut vanhoja kuitteja roskiin ja päivitänyt asiakkaiden tietoja tietokoneella.

Alkuviikosta saimme wokia ja menimme sen jälkeen ilta kävelylle. Vuokratalolle tuli tiistaina 28.4.2015 Amerikalainen pariskunta. Jotka asuivat kanssamme 1.5.2015 asti, kunnes he matkustivat lontooseen.



Tällä viikolla söimme paljon täyttäviä ruokia  pitsaa, ja jäätelöä hedelmien kanssa. Myös perunamuusia, lasagnea, kalaa, makkaraa jne.











Loppu viikko olikin hyvin toiminnalista kävin torstaina Times gone Oy groupissa. Jossa siis tehdään hyväntekeväisyyttä ja keskustellaan vanhojen ihmisten kanssa jotka kertovat omista kokemuksistaan.

Tapahtuma pidetiin Oxfordissa joten sain kyydin työkaveriltani. Menimme paikan päälle aikaisemmin jotta, ehtisimme rakentaa pöydät ja siirtämään tuolit ja pöydät oikeisiin paikoihin. Minun työkuvaan kuului lähinnä mikrofonin äännitäminen ja yleisesti autaminen tavaroiden kanssa.

Huomasin jutelessani iäkkäämpien ihmisten kanssa että, heillä on paljon kerrottavaa elämästään paljon hyviä ja pahoja muistoja nuoruudestaan. Juttelimme myös tädeistä ja sedistä osa vieraista toi jopa kuvia heistä.








Söimme vieraiden kesken keksejä ja joimme kahvia ja teetä. Onneksi ennen vieraiden tuloa söin lounaan (juustoleipää, minikakkuja ja mehua). Kun vieraat lähtivät siivosimme paikan ja sain kyydin asunnolle jossa, Ayse jo odotti minua.

Viimein perjantaina jolloin esitin Powerpoint esitykseni työkavereilleni. Esityksen jälkeen kaikki kehuivat ja taputtivat joten, taisi mennä aika hyvin onneksi. ☺

Jee nyt on pitkä viikonloppu koska, maanantai on vapaa vapun taki. ☺
Hyvää viikonloppua kaikille 💖

Tiistaina bootsissa vaihtui hajuvesien myyntikampanja eli vaihdoimme uudet näytekappale ständit. Eli kaikki testerit omille paikoille, uudet julisteet ja ilmaiset lahjat joita saa tuoksun oston yhteydessä. Tässä lopputulos




Tää mies on kyl nii Hot😉







Nii ja siis jokainen kampanja kestää yhden kk. 

No perjantaina sit pidin mun powerpointin. Sovimme Doninkaa, että ensiviikollw saisin aloittaa viimeisen näytön tehtävän sielä kaupassa. Siitä sitten enemmän ensiviikolla. 

Ostimme viikonloppuna netistä paluu bussiliput ja lontoon junaliput, sillä ensilauantaina olemme lähdössä Lontooseen. 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti